Дагъви руш

Гьейран жечни Дагъви рушан акунрал,
Ачух пеле кlанивилин яр авай.
Мугьман кlани,къенивилин рахунрал,
Пак кьисметда вич кlанидан тlвар авай.

Дагъви руш вич рахадайла сабурдив,
Аквада ваз адан къамат,гуьзелвал.
Хуьруьн дамах,кlвалин даях,абур тир-
Къени ният,авай къуват эфзелвал.

Вични Марал,низ ятlа ам Дагъви руш,
Алхишзавай хуш уьмуьрдин йисариз.
Дагъви рушан ашкъи,къамат хьайи хуш,
Хкведа вун,бахт жагъай хьиз дагълариз.


Эфзел-артух хьун. 


Рецензии
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.