Ятлар
Йозеннэн сабый карашы югалган.
Ялгызлык килешмэс дигэн идем узенэ
- Ул ялгыз калмаган.
Мин дэ парсыз тугел, тик ялгыз.
Ике тошенчэ куптэн торле мэгнэдэ.
Карашында минем кунел чагыла иде,
Хэзер исэ карыйм тоссез кузлэргэ.
Сузсез анлый иде, уйларымны ишетеп
Эзер иде ул бар телэгемэ.
Хэзер инде килмэс, бар тавышым белэн
"Коткар мине!" диеп дэшсэм дэ...
Вакыт чыннан да бетерэ барысын,
Ин кочле хислэр дэ кирэксез тузалар.
Сою утында бергэ янган кайчандыр,
Буген ятлар сыман, урап узалар.
Шэмс.
20.03.2017
Свидетельство о публикации №117033110097
Борик Бакинский 28.06.2018 22:50 Заявить о нарушении