ВО ОТ - ТА Аа КЪ!!!

ПЪРО ЩЕ Ее!!!... - НА Аа ДО -  ПЪРО ОО ЩЕ Ее!!!...

   - НО ОО -  КА АК!!!???... - КА Аа КЪ!!!???... -

Ии иИ -  ПЪРИ ШЁ Ёё ЛЪ - ОТ  ВЕ ЕТ!!!...  - ОТ - ТУ Уу ДА Аа!!!... -

   -  СЪ - КО ОН  ЦЕ ЕН ТЪРИ Ии  РУ УЙ!!!...     (КЪ)

   -  НАЧАЛА Аа!!!...     (Аа)

   -  ВЪ - ДУ ШЕ Ее!!!... -    (КА - АК)   

   -  Ии  иИ - ПО ОЙ - ДУ РА АК!!!... - ВО ОТ - ТА АК!!!... - Ии иИ - ТО ОЛЬ КО ОО - ТА Аа КЪ!!!... -

      АК

      P.S

      ВО  -  ВОЛЯ - ЛУЧЕНИЕ(О)  ВЕ ДЕ ЕНЬ Яя(В)

      ОТ  -  СИ ИГ  НА АЛ  !ТО! - ОТ ТУ Уу ДА

      ТА  -  ГЪРЯДУЩЕЕ

      АК  -  СИ ИГ  НА АЛ  ДУШЕ ОТ ТУ Уу ДА - ДУША  ТА АМ

      КА  -  ДУША - НА ЧА АЛ(А)  КО ОН ЦЕ ЕН ТЪРА АТ(К)

      ДУ  -  ДУША  - ЗЪДЕ ЕСЬ -  ПЪРИ БЪЛИ ЖЕ ЕНИ Ее(У) - КЪ - ДО МУ(Д)

      РА  -  СЪВЕ ЕТ

      КЪ  -  ПЪРО ЦЕ ЕС СЪ(Ъ) - КО ОН ЦЕ ЕН ТЪРА Аа ЦИИ(К)      


Рецензии