Помилився

В єдиний зав’язавши вузол
життя, війну, торгівлю, зраду,
хтось робить все, щоб ми загрузли
у неспромозі дати раду.

Хтось робить все, щоб нас не стало
і вкотре ми не відбулися…
Але що довша ця вистава,
то краще видно – помилився.


Рецензии