***

“Я знаю одне...” Ів. 9, 25
Мені досить знати одне:
Я сліпим був, і бачу! Бачу!!!
Не сліпими очима плачу!
Почуття в душі неземне.

Я піду за Христом, бо Він
Мені очі відкрив і душу.
Ні, Спаситель мій не примусив!
Сам я хочу іти за Ним!

Я не знаю, який мій шлях,
Як я житиму, з ким і скільки,
І чому в сліпоті так гірко
Спотикався я на стежках...

Без Ісуса життя сумне.
Чим за щастя Йому віддячу?
Я живу! Світ крізь сльози бачу!
І потрібно лише одне:

Щоб ясніш з кожнім новим днем,,
Серцем, сповненим лиш любов’ю,
Бачив Спаса, Того, Хто кров’ю
Заплатив за життя моє!
2008 р.


Рецензии