Амуры

Сакаталі куры
Ля мануфактуры.

Лёгкія Амуры,
Дотыкам да скуры,
Вынайшлі К у л ь т у р ы!..

Даць вякам скульптуры -
Свет архітэктуры!
 
Але бачаць куры:
Тлум мануфактуры;
Плаваюць Амуры
Сполахам. На скуры.


Рецензии