Vaile horodistene

      28.03.2017 a.
       Novosibirsk
         (mold.)
Prin geamul larg si luminos,
Imi zambeste soarele,
Ma simt cel mai norocos,
Cand ma alina razele.
Plutesc c-a norul calator,
Spre tara fericirii,
Pe-a vietii cer senin cu dor,
In clipe de iubire.
Ma simt c-a frunza de usor,
Girand in ritmul vremii,
Purtat de vant lin si domol...
Prin vaile Horodistene.
O!,scump meleag infloritor,
Cu ape limpezi si racoritoare,
Prin freamatul padurilor,
Ma cemi far-alinare.
Aud al mamei glas duios,
In orice clipa,fara de ragaz
Sarutul dulce mangaios,
Lasat de ea pe-al meu obraz,
Tot ce-a fost mai sfant ma cheama,
Intr-un vis din miezul noptii,
Ma dezmearda si ma-ndeamna
Sa revin,sa vin cu totul


Рецензии