Птиц лiтають на пiвнiч, або на пiвдень

Птиці літають на північ, або на південь.
Люди, частіше, на захід, або на схід.
Я пам'ятю назви портів і станцій,
Та намаюсь забути колишній лід.

Вірю в „колись“, навіть іще в „можливо“,
Вірю у чорні барви нічних доріг,
Які і ведуть безмовно та безупинно
Наше життя на захід або на схід.

У людстві не кажуть: вертатись – прикмета добра.
Хоча і дерев немає, що без коріннь.
То ж я роздивляюсь поодинокі фото,
На згадку, що жити й досі я не зумів.

То правду кажуть, що стежки ведуть додому.
Але не завжди, за прояву вищих сил.
Та й я не птиця – летіти з зими додому.
Хоча б тому, що зовсім не маю крил.


Рецензии
А вот это - теперь хочу еще и услышать, не только прочитать. Стихоманка))

Девочка Грусть   29.03.2017 07:33     Заявить о нарушении
Это как раз несложно. Время надо удобное подобрать и всё.

Дмитрий Бартковский   29.03.2017 13:53   Заявить о нарушении