З ронька моя

                «Зіронька моя»
                Приспів
Я тебе кохаю,так кохаю я,як ніхто ніколи не любив тебе.
Для тебе співаю пісню до рання-й обожнюєш ти мене.
Я тебе кохаю,так кохаю я,у діброві знову ми зустрінемось.
Й хай у твоєму серці пісня луна ця,як ми поберімось.

1)В небі зірка посміхнулася дуже ніжно місяцю
Й на відлуння відгукнулася до милого серцю.
Кликав він свою кохану і чекав весь час на неї.
Пестив він свою  Оксану й дарував білі лілеї.
                Приспів
2)Вона гарно так всміхалася-він дивився в яснії очі .
Зірка в місяць закохалась та приходила щоночі
У  зеленіі діброви й ласкаво йому співала.
Мала гарні чорні брови-його ними зчарувала.
                Приспів
3)Ти одна в мене кохана,моя зіронька ясная.
Білим цвітом уквітчана й душею своєю чистая.
Чи ти гарна дівчинонька мрієш про щасливий шлюб?-
Ясному сонцеві донька,яку силив все нелюб.
                Приспів
4)Не дістанусь нелюбові,хоч він змушує мене.
Нема до нього любові. Мене вабить неземне
Те кохання,що відчула лише з тобою,місяцю мій.
А старенького гуцула ти знешкодити зумій.
                Приспів
5) Не піду я за старого,хочу бути лише з тобою,
Щасливого і щирого кохання. Й тільки зі мною
Ти зазнаєш те блаженство,що для тебе зберігала
Й відчуття мої й шаленство- я в своїй пісні вкладала.
                Приспів
6)То ж кохана,поберімось,відгуляємо весілля
Й з цілим світом поділімось,від Дністра і до Поділля
Нашим щастям й як криниця дуже чистім коханням
Й нехай кожная дівиця вірить диву,- не стражданням.
                Приспів
7) Й нехай старіі нелюби,немов зліі чаклуни
Не мріють вони про шлюби з молодими,бо в луни
Є свої сини завзяті-молодіі парубки
Й хай  будуть сонцеві зяті,а зіркам- чоловіки.
                Приспів


Рецензии