Весно

Навіщо ти така солодка, весно?
Дурманиш ароматом лиш мене?
І вранці на зупинці так нечесно
Чом образ твій мене не обмине?

Я відчуваю подих твій на плечах,
Як кішка, що на сердці засина,
Кігтями викликає колотнечу
У сердці, котрим так овлодіва.

Я пам`ятаю, весно, нашу зустріч.
Твій запах, що мене зачарував...
Таких з волоссям, кругом було безліч.
Та я б усе одно тебе обрав...
11.03.17


Рецензии