nhbj lheptq pf nhfgtpjq

ce[fz dfyyf cnfhcntq?
vjq lheu?gjlheuf b dct vs pltcm?
pf dtxthybv cnjkjv?
B gbh elfkcz?
J,ce;lfkb?djikb d lbcreccb. c lheujv?
Xnj lheu ns pfvjkxfk?
E; yt d cujdjht ns c djkrfvb&

Зашифрованный стих


Рецензии
Креативно.

Чадо Мадо   25.09.2017 15:26     Заявить о нарушении