Кохання в листах

Ось і лютий на порозі
А мій лютий ще в дорозі
Мрію, щоб пройшла зима
А в душі цвіла весна

Ти мені писав листи
А я віддано чекала
Мені сняться чудні сни
Я про тебе знов згадала

Ти повернешся, я знаю
Вірю і тебе кохаю
Ніч, зірки на небі сяють
І сніги сріблясті тануть

Раптом я почула рідний,
Ніжний голос за вікном
Повернувся мій коханий
І не буде більше втом

Ти приніс мені створіння
Найніжніше на Землі
Кошеня таке пухнасте
Це немовби уві сні.


Рецензии