Любов-щастя

На сонячному світлі промені заграли
Так ніжно мерехтять вони в очах
Метелики закохані літали
Купались вірні лебеді в річках

Весна прийшла барвиста й ароматна
А з нею оживає все життя
Пора ця неймовірна і прекрасна
Радіє і дорослий, і дитя

Ти подивись, як гарно забувати
Про все на світі, чути лиш той спів
Пташок таких невтомних і трудящих
Яких ти розумієш і без слів

А скільки квітів так солодко пахнуть
Немовби в ботанічному саду
Любов і щастя знову стануть
Тим талісманом, який я збережу.


Рецензии