Кава

Вона його зустріла у кав'ярні
Там тихо грала музика в куті
Хвилини щастя не бувають марні
Дві ложки цукру розмішала у воді

Той погляд вже забути неможливо
В його очах втонула назавжди
Він посміхається грайливо
Волосся в'ється ніжно на чолі

Смак кави запашної й круасанів
Навіяв романтичний стан думок
Він поряд і сидить навпроти мене
А на столі серветки з пелюсток

Чарівна пісня пролунала в серці
І переповнюють бурхливі почуття
Струмок кохання швидко ллється
Я вдячна неньці за життя


Рецензии