Час швидкоплинний

А вона ще блукає...Чекає червень
Прийдеться знову спалити мости
Руки мокрі. Отож від нервів
Або просто треба себе знайти

Хмари розсердились і здалися
Пустили на землю мінливий дощ
Весна і літо розійшличя
І не стане в нагоді скотч

Намисто наділа, бо скоро весілля
І прогреміли заручини десь
Ну як набридло навкруги свавілля
Та низка бездумних життєвих втеч

Треба любити, жити без суму
Вдихати повітря, яке в нас є
І цінувати сімейну світлину
Час швидкоплинний ніхто не верне


Рецензии