Ложна правда

Я не думала, що так можна
Відкривати навстіж хвіртку
І впускати правду ложну
Солодко- гіркого відтінку

Байдужість у горлі стала
Не просто тугу вгамувати
Я цілу ніч не спала
Це мовби в воду пірнати

Місяць ніжно сміється
Даруючи сяйва вічні
Так мабуть ведеться
Заснуть вечори цинічні

Ліхтарики погаснуть
Обернеться в темряві місто
А я розпалю багаття
І стане в душі знов чисто


Рецензии