Весна

Стрімко котяться сльози
По рум яній щоці
Чому ці листи несерйозні
Які я тримаю в руці

Всі фото твої зберігаю
Обняти мрію хоч раз
І серця стук відчуваю
Без зайвих, сторонніх образ

Сорочку розшила коханням
Барвисті нитки віднайшла
Задумуюсь лиш над питанням
Навіщо втікає весна

Я звикла до місяців щастя
Вони неймовірні, мої
І кожну мить я клялася
Що буду любити ці дні

Волосся твоє, наче ніжність
Зануритись, гладити в сні
Не в змозі розчавити вірність
Куплети линуть з пісні

Я вдячна за зустрічі милі
Довіру, розмови про все
Це тільки початок, а нині
Продовження літо несе.


Рецензии