Холодна сукня

В очах сором'язливого відтінку
Хитається даремне почуття
Холодна сукня оживає взимку
Від твого дотику палкого, як життя

Солодка фантастична мелодрама
Розплескалась у крапельках думок
Росте на серці дивна пляма
Відчутно інфракрасних пелюсток

Я в ракурсі твоєму може зайва?
Не знаю, тільки погляд скаже все
Ніч лунних зустрічей лояльна
Коли лиш поряд віддане плече

Парфуми заколдованої долі
Назавжди втратять зайвий аромат
Рядки віршів вже трохи кволі
Але любов від всіх розрад

Я розпущу волосся пишне
Вдихати буду голос твій
Я каву п`ю з молочним світлом
Щоб ти нарешті зрозумів


Рецензии