My turn

I love you, blue rain,
I love you, blue sky,
I love you, white cloud,
I love how you fly.

I love every moment,
I love every day,
I love every feeling
I have on my way.

I love all of those
Who share their thoughts,
I love every person
Who has ever taught.

I love every lesson -
I do love my turn,
Because every day
It lets me to learn.

26.03.17.


Рецензии