Як Вам пасують Вашi тридцять...
Я в захваті. Бракує слів.
Такі вродливі мудрі лиця
Завжди любити я хотів.
Скажу, хоча і ризикую:
Я мрію, наче уві сні, –
Вам тридцять Ваші так пасують,
Як Ви пасуєте мені...
*********************************
Lana
Вам так пасують Ваші шістдесят...
Ні слова не кажіть, Ви просто знайте –
Десяток літ вперед, чи п'ять назад –
Вам вік пасує... І запам'ятайте:
Душа не знає Ваша, скільки їй,
Їй все пасує, що б Ви не робили.
Не перешкода вік, коли для мрій
Ще вистачає куражу і сили.
А скільки примірялося під Вас
Рудих, чорнявих, різних... Не збагну я,
Чому Вам все пасує, навіть час...
Ось тільки я – чомусь – Вам не пасую...
Свидетельство о публикации №117032600611