Ти сама себе мучиш мною
І видумуєш біль сама.
Ти замріялася весною
тим, якого в мені нема.
Десь я з ним розпрощався якось.
На котромусь із перехресть.
Ось і ти розпрощайся також
і постав на минулім хрест.
Це для осені притаманно –
озиратися: як було?
А весна розжене тумани
і запросить нове тепло.
Не підтримую сум із болем.
Не дивлюся на натяк сліз.
Не видумуй любов ніколи.
І не плутай з любов'ю злість...
Свидетельство о публикации №117032600416
Фили-Грань 28.03.2017 07:58 Заявить о нарушении
Мало того: какое право остальные имеют читать написанное мне!?
Миклош Форма 28.03.2017 10:50 Заявить о нарушении
Фили-Грань 28.03.2017 17:56 Заявить о нарушении