Хати пустуватимуть довго...

Хати пустуватимуть довго — і стане
Село не селом, а занедбаним лісом.
Душа теж прожити не може без пана,
Пустим не залишиться довго обійстя.

Володар спрямовує думки й бажання,
Безмежжя душі відкриває, як власне.
Як добре, обравши його, без вагання
Сказати: мій вибір приніс мені щастя!

Ти маєш обрати. Обрати свідомо,
Тому що залежить від цього майбутнє!
Моє побажання — віддай серце Богу,
Блаженство дарує Господня присутність.
2008 р.


Рецензии