Iди за Мною! Залиши всi справи!

Іди за Мною! Залиши всі справи!
Я чую голос люблячого Спаса.
Але дивлюсь наліво і направо:
Як та живе? А той куди подався?

А я ще справу не скінчила, Отче,
Не дано це зробить, як я, нікому!
Вона ж для Тебе... Почекаеш отже.
Піду я за Тобою. Тільки  потім.

Та кличе зараз Бог. І на поличку
Потрібно класти справи термінові.
Моє зайняти місце може інший...
Але чи правльно це перед Богом?

Я зрозуміла, Боже, я готова!
Іду! Улюблене завершать діло!
Мені моя дорога невідома,
Але для неї Ти даруєш сили.
Отож, веди. З Тобою я щаслива!
2008 р.


Рецензии