Том Мандельштама

У Лондонському сквері передбачень
Пожовкле листя фарбувало осінь
Палітра з необдуманих побачень
Кудись вела, але наосліп

Під парасолькою обіймів
Дощ, мовби тепла, ніжна ковдра
Нас зігріває шепіт квітів
І романтична в снах свобода

Том Мандельштама в жовтій сумці
Мене відніс у рай ілюзій
Не довіряй зрадливій думці
Своїх найкращих в світі друзів

Зима в ліричному акорді
Нас повінчала в стилі ретро
Шалено б'ється світ в аорті
На тлі весільного портрету


Рецензии