Сум з вином

Спрага мене охопила така невимовно сильна
Я хочу випити море до самого дна
Сум у коктейлі з вином не дозволив сп`яніти
І поринути в образ майбутнього сна

Жага розкривати вікна і впускати музичні події
Спонукали мене до зухвалих і активних дій
Я закриваю очі і чую надії,
Які випливають з морських берегів

Нам обирати напрям життєвий
Шукати правду у різних вимірах
Біль, що ниє, буденну
Вгамує Мальта з спекотною ніжністю

Ревнощі взяли в полон і досі не відпускають
Залиш мене , - чується знов
Кохання у Празі палає
І гасне, як факел розмов

Він кричить «Де ти є?»
І в Різдво буде пити розбавлену каву
Поцілунок холодних ночей
Запалив суперкультову драму

Скажи, може це революція в рок-атмосфері
Люди малюють свої відчуття на блакитному небі
Я занурююсь в тишу, відкриваю двері
Зайдеш на хвилинку? В мою оселю?


Рецензии