Carpe diem

Я вдивляюсь в вікно не твого життя
Віддзеркалюю світ у прозорих очах
Сонце пише гуашшю слова каяття
Відображені в сильних , гучних почуттях

Я втікаю до міста, де падає сніг
Де суцільна зима обриває дроти
Ти кохання занурив в гарячий лід
Обіймаючи теплі, вагомі зірки

Я весну переклала на сотні мов
Ти мовчав на латині "Сarpe diem"
Оминала душа всіх твоїх розмов
І не в змозі втолити спрагу латте

Я вмикаю любов у твоїй оселі
Кількість ватт вже не має жодного значення
Я постукаю в досі закриті двері
Бути поряд з тобою - моє призначення


Рецензии