Вистава

За лаштунками цокають келихи
Відмічають початок кар`єри
Дебютні ролі вважають перлами
І спасінням від лих атмосфери

У виставі завжди спалахи
Від прожекторів і мимоволі
Я задумуюсь про наслідки
Й забаганки шальної долі

Життя незбагненне, таємне
І стільки кортить сказати
Промова буде об` ємна
Нема вже куди відступати

Так складно всюди грати
Відвертість сховати в кишеню
На пульсі руку тримати
Не ділити ні з ким вечерю

Перепони щезають згодом
Все стає на свої місця
Поділюся чарівним кодом
Лиш відчуй любов до життя


Рецензии