Розбите серце

Зазирни в мої очі на мить
Я втону від твоїх ніжних поглядів
Наближається зоряна ніч
І залишиться щастя від спогадів

Ти пробач, буревій почуттів
Так захлинув, що я не помітила
У стосунках зрадливих вітрів
Я немовби прокинулась, крикнула

Твоє серце та інша вкрала
Дуже хитро, мені назло
А я вірно тебе кохала
Опинилась в жахливім кіно

Я не буду плакати вічно
Лиш забути тебе не в змозі
Мені боляче, дуже сильно
Мабуть, доля моя ще в дорозі…


Рецензии