Холодне сонце

Я ворожу на завтрашніх думках
Сміється хуртовина за віконцем
Солодкий поцілунок на губах
Лиш обпеклась холодним сонцем

Передчуття бридкі від давніх сльоз,
Які не зупинити так одразу
Це мабуть відгомони гроз,
Що викликають лиш відразу

Сценарій зустрічей навпрочуд кольоровий
Багато вражень і чудний навколо світ
Атракціон життєвий дуже схожий
На необізнаний політ

Пробач, ці зміни втрутились невчасно
І я надії, мов уламки кину геть
Кохати вірно це вже не сучасно
Та не для мене, це незвична мить


Рецензии