Люблю

Дотик троянди обпік мою душу
Здається, німі всі слова
Люди, порадьте робити, що мушу,
Коли зустрічає нудьга

Я ще не забула палкі обійми
І дружній вигук «привіт»
Ці відчуття неймовірно сильні,
Що ніжно дарують політ

Інші скажуть, що це дрібниці
Тримати руку в руці
Це мовби знов народитись
Присягнутись на алтарі
Я опинилась в полоні кохання
Солодкому, наче вино
Як жаль, що хвилини зітхання
Епізоди сумного кіно

Але кохання меж не знає
Я все одно його люблю
Сніг на околицях розтає
Лиш я до серця ключ знайду


Рецензии