Алло

Завоювати і забути, що безтямно
Кохати можна тільки раз в житті
Тюльпани продають навпрочуд гарні
І опиняються вони в чужім вікні

Невже не бачить він любові хмари,
Які проносяться над головою знов?
Це, мабуть, дивовижні чари
Назад вертають звуки від розмов

Дитина б`ється в материнськім лоні
Його дитя, бажане і святе
Спасибі кожній миті долі,
Що ця кровиночка тепер у мене є

Зими три роки пролетіли без зупинки
І хлопчик в слухавку кричить гучне «Алло»
Я обігрію цю хатинку,
Бо дочекаюсь я його…


Рецензии