Любов не ваза з кришталю

Сьогодні рік, як в тебе закохалась
Назавжди, без краплиночки брехні
Магічне почуття в мені трималось
І теплі руки, лагідні твої

Зима і сніг повторюються знову
Чаруюча мелодія душі
Як хочу зрозуміти мову
Твоїх думок, завзятої мети

Мистецтва епізод в твоєму серці
Здається, в фотографії - любов
В світлині кожній є таємна дверця,
Відкрити котру може тільки сон

Талант любити нам Господь дарує
Кохати лиш того, хто все змінив
Поезія в моїх думках вирує
Спасибі, що ти віру залишив


Рецензии