Божий дарунок

Без зайвих поглядів я викину все геть
Із голови, із серця назавжди
Ім`я забуду, і згадаю ледь
Ті очі, що так з розуму звели

Душа ковтає сльози уночі
Тремтить від холоду троянда на вікні
Літають навкруги лише грачі
Якісь задумливі, і мабуть знов сумні

Ні, розлюбити неможливо зовсім
Адже любов дарує тільки Бог
Підуть дощі, наступить жовта осінь
І почуття захлинуть ніжно двох

Я вірю в сьогодення і майбутнє
Розквітнуть яблуні у серці моєму
Хай станеться хоч трошечки щось дивне
І я скажу як я тебя люблю


Рецензии