Черешневий сок

Мене лікують подихи весни
Такі вразливі і мінливі згодом
Кортить напитись жадібно роси
Насолодитись черешневим соком

Я відпочити хочу від образ
Забути обіцянки, що дратують
Нема у серці тих прикрас,
Які навколо всіх турбують

В моїй душі палає лід
Розтануть бурульки дощенту
І оживе любові слід
Під гру музичного концерту

Хай це пусті слова, думки,
Але я вірю в божу волю
Лиш подивись ти на зірки
І усміхнеться твоя доля


Рецензии