Спека

Вона розчавила сонце в келиху
Солодко-терпкої небезпеки
Палали думки, вкриті нервами
І зупинялось серце від спеки

Байдужість вкрила землю плямами
Із відтінком нічного мохіто
Тінь від від коханння ще й досі плавала,
Заблукавши в холодне літо

Забутий вечір втрачає пам`ять
Термос із кавою досі теплий
Може дощ знову сльозами заплатить
За відчай вже трохи веселий

Вона кине спогади в попіл
Перев`яже любов мотузкою
Вже не чутно, що мрія стогне,
Бо життя отруїлось пігулкою...


Рецензии