Тiльки в розлуцi, Душа!

Тiльки в розлуцi, Душа!

Зорі на небі сьогодні усміхнені,
Вітер затих, нема хмар...
Місяць бажає спокійної ніченьки -
Спати не зможу, на жаль...

Як же без тебе я довго, коханая,
Пам"ять про тебе - журба.
В ній я ще юний і ти, моя рідная:
Разом з тобою - краса!..

Птаха у небі, життя - наша річенька,
Сум мій водою змива.
Ми напилися веселки з криниченьки -
Гарна моя там весна.

Тоскно лебідці: сама одинокая
В хвилях чатує, не спить.
Поглядом лагідним красеня лебедя
Знов виглядає... кричить.

Зорі на небі, на ранок, блідніють,
Вітер на два став крила.
Промені сонця, як жар, пломеніють:
Тільки в розлуці, Душа!





На Украинском языке!

Если будет исполнять женщина, то заменить второй куплет на:

Як же без тебе, я довго, коханий мій
Пам"ять про тебе - журба
В ній я ще юна і ти мій ріднесенький
Ми з тобой разом, краса


Рецензии