Колесо жизни
Кола жыцця
Так жыцце нас па свеце вядзе
Пасля сноў прачынаецца дзень
Ен аблашчыць пяшчотай сваей
Засмяешся і скажаш -кахаю ты мой
Пасля доугіх разлук і трывог
Я у стоме прыду да цябе на парог
Мяне стрэнеце вы- ты і маці зямля
Скрозь усмешку скажу я -кахаю мая
Так жыцце нас па свеце вядзе
У шчасці разам мы у горы бядзе
Яно гладзіць нас, бье і шануе
Так вяночак сямейны будуем
Вось ен сэнс прадаужэння жыцця
Нас яднае і цешыць дзіця
Так жыцце нас па свеце вядзе
Неузабаве ты баба я дзед
Род прадоужыуся ,богу хвала
Зноуку хваля па колу пашла
Так жыцце нас па свеце вядзе…..
Свидетельство о публикации №117032404903
Профессор Оболенский 18.05.2017 07:25 Заявить о нарушении
"Белорусский язык признан ЮНЕСКО вторым после итальянского по мелодической красоте."
и табе даражэньки поспехау у творчасци!
Владимир Гайдук 18.05.2017 09:28 Заявить о нарушении