Я сам собi обрав таке життя

Я сам собі обрав таке життя,
Йду вперед, не знаю каяття,
Довга ця дорога, та вона не моя.
Залишив я за спИною міста,
Там мене чекала, та не та,
Там мене кохали, тільки це був не я.

А мрія … літає,
Напружено чекає – 
Кришталевая.
Я сам собі обрав таке життя,
Йду вперед, не знаю каяття,
Довга ця дорога, нескінченная.

Мене тягнула вниз важка земля,
Гола і така чужа земля,
Звала і манила, та вона не моя.
Курився всюди пил куди не йди,
Вітер замітав мої сліди.
Довга ця дорога, невеселая.

А мрія … літає,
Напружено чекає – 
Нездійсненная.
Я сам собі обрав таке життя,
Йду вперед, не знаю каяття,
В небо хтось злітає, та на жаль це не я.

… Сам по собі я.


Рецензии