Дитинство над Бугом - рiкою
Дитинство над Бугом – рікою,
Пройшло босоноге моє.
Твоєю Поділля красою,
Наповнював серце своє.
По цвіту весняного саду,
Та співам птахів у гаю.
По золоту грон винограду,
Тебе я мій край впізнаю.
І мама була молодою,
Водила мене у поля.
Слова я її повторяю,
Яка наша щедра земля.
Пісню подільському краю,
Малим він мене полонив.
Сьогодні я вам заспіваю,
Прославлю красу наших нив.
Мої подоляни привітні,
Відплатять добром на добро.
Тепло у нас уже в квітні,
І гарно, коли розцвіло.
Дитинство у рідному краї,
Колиска то мого буття.
Його я завжди пам'ятаю,
Від нього моє все життя.
20:30.21.03.2017.
Свидетельство о публикации №117032200716
З любов'ю, так
Ви напиисали,
За ті гаї та ниви
З рікамИ й ставами,
Що очі заплилИ сльозами.
Та щось в душі,
Залоскотало.
Так лагідно і
Тепло стало.
Валерий Кулик Васильевич 27.01.2018 08:30 Заявить о нарушении
З повагою і теплом,
Михаил Онищенко 27.01.2018 09:58 Заявить о нарушении