Мандарини й горiлка

По мотивам твору Ігоря Сєвєряніна "УВЕРТЮРА".

Мандарини й горілка! Мандарини й горілка!
Дуже смачно, красиво і гірко!
Весь я вдітий в турецьке! В напрасованих стрілках!
Десь пищить розрядившись мобілка.

Стрекіт вітхих маршруток! Гази автомобілів!
Свист корейських експресів! Гвинтокрили бугрів!
Тут ми поцілувались! Там – тарілки побили!
Мандарини й горілка! Це пульс Броварів!

У жіночому колі, де парфум запах гострий
Я комедію з Клуні в трагіфарс перевів!
Мандарини й горілка! Мандарини й горілка!
Із Троєщини в Харків! Із Житомира в Львів!


Рецензии