Увечерi було все навпаки. Про айфони

Увечері було все навпаки –
Я певен був, я був тобою повен.
І припинив хитатися мій човен.
І мріялася пристань залюбки.

Та ранок і туман змінили все,
А особливо – той дзвінок зненацька.
Погрожувала дню буденна праця,
Яка в життя натхнення не внесе...

А хай би вечір той у ніч пірнув.
А вранці – не вмикалися айфони...
Я б ввів на телефони заборону
Для тих, хто у коханні світ забув...


Рецензии