Раненый. украинский язык

Поранений

Ти сьогодні до болю губу закусив.
Ти не вийдеш із бою, не маючи сил.
Ти заслаб. Твоя кров витікає із ран.
І- ПОРА. Ти поранений. Так. Ти поран...

Ти акорду і ритму не взяте баре.
Автомат ненаситно патрони жере.
Розвідгрупа "нарвалась", бо видав туман.
А гітара в казармі сумує сама.

Хай засне, мов кохана. ЇЇ не буди.
Ти у гості до Хель назавжди відійди.
Бо  Беркана пішла годувати ворон.
...автомат доїдає останній патрон...

Ти метелика кокон крилатих ідей.
...супротивника* око в тумані знайде...
То запрошуй у хату на званий обід.
На останню гранату. Усім. І- собі.

*як варіант ТЕПЛОВІЗОРА ОКО...


Рецензии