СИ ИГ НА АЛ!!!

СИ ИГ НА АЛ!!!... - ДО ПОЛЪ НЯ Яя ЕТ - СЕ Ее МЯ !!!(ЛА)...      (АЛ - ЛА)

   -  Ии...  ДА ЁТ!!!...                (НА)

   -  СИ ИГ -  ПЪРЫ ЖО ОК!!!...  -              (СИ ИГ)

Ии - ТО ОТ!!!... -  КЪТО ОО -  Ее ГО ОО - ПЪРИ НЯ ЯЛ - ПЪРИ Ии НЯ Яя ЛЪ!!!... -

   -  ПО ЛУ ЧА Аа Ее ТЪ -  ОЖ ОГ - ОО ЖО ОО ГЪ !!!... -

      ОГ


Рецензии