ЗЪ НА АК!!!

         Я - ЦАРЬ!!!... Я -  РАБЪ!!!... Я - ЧЕРВЬ!!!... Я - БОГЪ!!!...


                "БОГЪ"  Г.Державин




ЧЕ ЕР ВЪ ЛЬ!!!....            (БУКВИЦА)

   -  ГЪРА АНЬ -  РУ БЕ ЕЖ!!!...    (СИ ИМ ВО ОЛ)

   -  Аа- НЕ Ее - ЧЕ РЪ ВЯ КЪ!!!... -       (Червяк)...

ПИ Ии ИТ - ВЕ ЛИ Ии КЪ!!!...

   - ОН -  ВИ ИД ИТ - ВИ Ии ДИ ТЪ!!!... - ЗЪ НА АК!!!... -

      АК

      P.S

      ЧЕРВЪЛЬ -  БУКВИЦА -  СИ ИМ ВО ОЛ  !ГЪРАНЬ!

      КА -  ДУША

      АК -  СИ ИГ НА АЛ!!!... ВЪ  ДУ ШЕ!!!...

      НА -  НАЧАЛА

      ЗЪ -  ЗЕМЪЛЯ(З) ВЪ  ПЪРО ЦЕ ЕС СЕ(Ъ) - ЗЪ ВЕ НО ОО!!!

      


Рецензии