Память

Кришталеві очі, не треба,
Не кажи, не кажи нічого.
Це потрібно лише тобі, лише скажи-
Чому? Я так повірив в срібло твоєї душі.
Навіщо вітер? Навіщо крик?
Так.. В душі як немовля я зник-
Як ненародженна любов, і простив
За те, що я оду, оду у цьому свіеі..
Тебе любивив.


Рецензии