***

дардар але иркариъ
илгасхан мук мурадис
мурадар дикас акун
илгасг1ан мук канетис

гумурдин шу ягарин
х1илар архуф иркариъ
гурзар акас ра дабяй
нег1ар икай улериъ

фас алчарх1уфи иркар
улин нег шигид акъун
фас фацуфиган хилар
гурга мез ширин акун

дардар але иркарис
дард лата дарман канди
першенди ай г1уларис
жанатин багар канди


Рецензии