НовоСхид
Промінь світла в холод зігріває!
Нам його дарує "НовоСхiд"!
Всіх хто хоче кращого зберає!
І веде із темряви у світ!
приспів:
"НовоСхід", "НовоСхід",
Знає нас нехай весь світ!
Молодь нашу ми зберемо,
У майбутнє поведемо!
"НовоСхід", "НовоСхід",
Знає нас нехай весь світ!
Допоможемо ми всім,
Щастя принесемо в дім!
2-й куплет:
Всі ідеї кращі ми зберемо!
Їх ми разом втілимо в життя!
Кожного підтримаєм окремо!
"НовоСхід"- то є одна сім'я!
приспів:
"НовоСхід", "НовоСхід",
Знає нас нехай весь світ!
Молодь нашу ми зберемо,
У майбутнє поведемо!
"НовоСхід", "НовоСхід",
Знає нас нехай весь світ!
Допоможемо ми всім,
Щастя принесемо в дім!
Свидетельство о публикации №117031907538