СЕ КЪРЕ ЕТ!!!

СЕ КЪРЕ ЕТ!!!...

   -  ДО ПОЛЪ НЯ ЕТ!!!... - ТЪВЁРЪ ДО!!!...                (ЕТ)

   -  ЭН ЭР ГИИ!!!(РЕ)...  КО ОН ЦЕНЪТЪРА АТ!!!(КЪ)...         (КЪРЕ)

   -  Ии иИ - СЪВЯ Яя ЗИ Ии!!!...  ДА Ёё ТЪ!!!... -                (СЕ)

РО ОВ НО!!!...  СЪ ТО ОО ЛЬ КО!!!...

   -  ЧЬТО БЫ Ыы!!!...  ВЪ ХО ОД!!!... ПЪРИ ОТ КЪРЫ ЛЪ СЯ Яя!!!... -

   -  ВЪ ПЕ РЁ ЁД -  ВЪ -  ПЕ РЁ Ёё ДЪ!!!... - Ии иИ - НА ЗА АД!!!... -

      ЁД


Рецензии