Позич менi

Позич дружину
Свою мені,
А то загину
Вже по весні

Ти ж знаєш друже
Самотній я,
Страждаю дуже,
А ти ж рідня.

Ти ж брат по крові
Двоюрідний,
У дні зимові
Казав не ний.

Давав і гроші
У позику,
Ти брат хороший
Без ризику.

Позич дружину
Тепер мені,
А то загину
Вже по весні

Брат посміхнувся
І дулю дав,
Аж той хитнувся
Й в калюжу впав.
17.03.17.


Рецензии