Спитайся-що сниться? Скажу тобi-сняться дороги
Їх – безліч. Їх – більше, ніж спогадів. Більше, ніж снів.
Якби я їх всіх обійшов, я скалічив би ноги.
А я – їх проїхав, інакше б – і мріять не смів.
Дороги... Дороги – це все, що мені залишилось.
У пам'яті дня. І у пам'яті ночі – у снах.
Вже стільки доріг пригадалось і стільки наснилось,
що подумки я – вже літаю над ними, я – птах.
І мав би втомитись, а серце перечить: «Ще рано...»
І кличуть дороги старі, як не кличуть нові.
...Дороги мені все життя дарувала кохана.
Тож сніться, дороги... Я – з вами... Ведіть... І зовіть...
..........................................
Дорога Тролів. Норвегія
Свидетельство о публикации №117031801395